Even voorstellen

Wij zijn NatuurlijkVers

Zes vakmannen uit alle windstreken van Nederland. Elke streek met zijn eigen mensen, eigen streekproducten, eigen cultuur, eigen dialect en lokale kennis. Eén ding hebben we gemeen. We zijn gek van ons vak: groente- en fruitspecialist. We leven voor ons vak!

Andre den Hertog
Den Hertog versleverancier
Amstelveen

“In de Amsterdamse regio mogen wij een groot aantal klanten bedienen waaronder een aantal toprestaurants en grote hotels. Door NatuurlijkVers krijgt het bedrijf ook veel kennis aangereikt van specifieke streekproducten waar we creatief mee kunnen werken naar onze afnemers. We kopen rechtstreeks bij de bron, hebben een uniforme identieke kwaliteit, een voortdurend proces waarbij wij de keten zo klein mogelijk maken.”

Alle Kruizinga
Kruizinga AGF BV
Heerenveen

“Totaal hebben wij bij elkaar denk ik meer dan 250 jaar ervaring. We zijn eigenlijk allemaal van jongs af aan opgegroeid in de groenten en fruitsector. Dat merk je en dat is best wel uniek. Maar nu werken we samen in een concept wat ons ook in omzet groter maakt: met in totaal meer dan 25 miljoen euro omzet zijn we nr. 2 in de markt.  Wij vormen als gespecialiseerde ‘groenteboer’ de verbinding tussen het ondernemersinstinct van de kweker en de gepassioneerde inzichten van de kok die het beste wil.”

Gert Smink
Smink AGF
Harderwijk

“Door de overname van de fa. Kruithof enkele jaren geleden is het bedrijf gegroeid naar een belangrijke speler in onze regio. Met NatuurlijkVers komt er nu een belangrijke pijler bij om nog meer te kunnen betekenen bij onze klanten. Met onze gezamenlijke kennis van producten en kwaliteit kan ik bijvoorbeeld nieuwe en meer duurzame wegen inslaan.”

Peter van der Mey
Van der Mey Quality Food & Vegetables
Rijnsburg

“Voortkomend uit een echte AGF familie ben je geneigd om te denken dat de wijsheid in pacht hebt maar in feite doe je lang hetzelfde kunstje. Alleen al met deze mannen ideeën uitwisselen en verbeterplannen uitvoeren heeft al veel inspiratie gebracht, kostenbesparingen en nu ook een sales aanpak naar landelijke ketens. Door onze samenwerking werken we continu aan verbeteringen in logistiek, snelheid, leveren binnen afgesproken tijdvensters, en dat dus ook op landelijk niveau.”

Kees Mourits
Vers Select BV
Oud-Beijerland

“In vrij korte tijd een bloeiend en redelijk groot bedrijf uit de grond stampen was één ding, samenwerking is de volgende fase. Doordat ik landelijk distribueer kan ik gebruik gaan maken van een efficiëntere duurzamere logistiek. Landelijke spelers maken veel extra kilometers om bij de klant te leveren. Doordat NatuurlijkVers een regionale specialist is bevat het transport minder kilometers en dus veel duurzamer. Maar doordat we over het gehele land verspreidt zitten kunnen klanten wel gebruik maken van snelle extra goede service, en toch worden er dan geen onnodige kilometers gemaakt.”

Dennis Voerman
Vers voor Horeca BV
Haaksbergen

“In onze regio weten hoe belangrijk samenwerking is om doelen te bereiken. We weten waar we de beste producten vandaan moeten halen en kunnen daar best (eigen)wijs in zijn. Des te verrassender was het dat toen Henk deze groep ‘groenteboeren’ bij elkaar bracht we juist met onze vakkennis elkaar zo konden versterken en onze individuele visie naar een landelijke aanpak kunnen vertalen. Met 6 bedrijven zijn we ook voor telers een interessante partij.”