Vegetarische en Vegan producten

We kunnen er niet meer omheen:

  1. We gaan steeds naar 80% groenten en 20% vlees op bord
  2. We gaan naar minimaal 1 a 2 keer per week vegetarisch eten
  3. We gaan er naar toe dat er “gelukkig” steeds meer vegetariers zijn.

Groothandel groenten en fruit is niet meer alleen maar het verkopen van aardappelen, groenten en fruit. De nieuwe “groenteboeren” van de toekomst zijn vooral vegetarische en vegan specialisten.

Het is een algemeen feit dat er in de horeca een enorm gebrek is aan koks. Daardoor moeten horecabedrijven hun visies bijstellen en processen in de keukens vereenvoudigen. Zodat er minder mensen in de keuken werken. Maar er minimaal hetzelfde of zelfs meer capaciteit en productiviteit uit de keuken komt. 

NatuurlijkVers proeft, zoekt, koopt en maakt diverse vegetarische producten. Altijd vanuit de visie dat het hoogst haalbare niveau van ambachtelijk, smaak en uitstraling moet worden behaald. De meeste producten zijn dan ook handgemaakt. 

Wil je meer weten? Vraag aan een van onze specialisten een folder of advies.